About me

Since September 2009 I’m studying and working in the capital of Latvia: Riga. During my stay here I update this blog on various subjects. Either personal, political, economical or whatever else of my interest comes by. Feel free to check out my posts and to comment on them. Or to let me know something you’d like me to write on.


6 Responses to “About me”

 1. Hey, George.lv!
  Ik open net je nieuwe site. gaaf,stoere foto’s. We gaan het zeker volgen. Laat Jurgen nog ff kijken naar de mogelijkheid van je RSS-posts, lukt mij niet helemaal :(.
  Groetjes van tantje en van mij en doe een sjaal om, het kan flink tochten daar in t noorden.

 2. Mooi Engels, man! Wie lezen het allemaal? Erg goed dat dit je lukt. Zomaar in Letland. Veel succes met alles!

  • Henk!

   Dank voor je compliment. De blog wordt op dit moment gelezen door iedereen die in mijn mailadresboek en op Facebook zit. Maar ben bezig het te ‘pushen’ in Google en wellicht eens meer mee te doen richting NL media. Maar daar kom ik nu even niet aan toe.

   Hartelijke groet,

   Geert

 3. Hoi Geert,

  Stoer blog hoor. Fijn dat het goed met je gaat. Bedankt voor je reactie op de mijne. Er is hier niet veel veranderd he :-).

  Groetjes vanuit ENof,
  Coen

 4. Hoi Geert! Dank je voor je geweldige mailtje aan de redactie van nrc.next. We zien er naar uit je weer als abonnee te verwelkomen als je terugkomt. Als je erg heimwee hebt, kun je ons blog volgen op nrcnext.nl. Ook in Riga! Veel succes met je studie. Met een vriendelijke groet, Carola (van next)

  • Hoi Carola,

   Ik ben verrast door de vele reacties die ik van jullie krijg! Als ik ooit weer terug ben word ik zeker weer abonnee :). De feeds van Jan Blokker en Aaf/Renske zitten in mijn RSS reader en af en toe bezoek ik jullie weblog. Overigens zijn de columns van gisteren en vandaag nog niet online geplaatst…

   Met vriendelijke groet,

   Geert

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: